Loading... SIK computers Logo SIK computers Logo

Web dizajn

Vaš put do

Kontaktirajte nas ili pošaljite Zahtjev za ponudu

S više od 20 godina iskustva u industriji web dizajna i razvoja, naš tim stručnjaka je izgradio reputaciju pružanja vrhunskih digitalnih rješenja.

Radimo na različitim platformama kao što su WordPress, Joomla, kao i na custom rješenjima, što nam omogućava da kreiramo prilagođene web stranice koje zadovoljavaju specifične zahtjeve naših klijenata.

Izrada online trgovina

Pomažemo vam da izgradite e-commerce rješenja koja su optimizirana za jednostavno korištenje i visoku konverziju. Bez obzira da li koristite WordPress s WooCommerce-om ili tražite custom rješenje, osiguravamo da vaša online prodavnica bude funkcionalna, sigurna i moderna.

Web stranice visokih performansi

Svaka stranica koju izradimo je SEO optimizirana i tehnički prilagođena najnovijim trendovima, osiguravajući brzinu, sigurnost i visoko rangiranje na pretraživačima.

Sistemi rezervacija

Kreiramo i integriramo rezervacione sisteme koji omogućuju vašim klijentima da lako rezerviraju usluge ili termine putem vaše web stranice. Naša rješenja su intuitivna, korisnička podrška jednostavna, a sigurnost podataka zagarantovana.